Senzational – taurii modificati genetic! Foto si Video!

Taurul modificat genetic cântăreşte o TONĂ.

Arată ca un pitbull care a fost îndopat cu steroizi

După ani de experimente în laborator, oamenii de știință au reușit să modifice genetic mai multe rase de carne și astfel au rezultat monștrii de o tonă.

“Albastra de Belgia” este o rasă rară în care taurii au o masă musculară extrem de mare şi bine definită, ei ajungând să cântărească peste o tonă. În Statele Unite şi nu numai există asociaţii ale crescătorilor acestei rase de bovine, iar în weekendul care tocmai a trecut a fost organizat un târg de astfel de tauri în Marea Britanie. Preţurile sunt astronomice.

Astfel, conform site-ului oficial al Border British Blue club, cel mai scump exemplar, un taur de doi ani, s-a vândut cu aproximativ 20.000 de lire sterline. Anul trecut, cel mai scump taur vândut a fost un exemplar care s-a dat cu 15.000 de lire sterline.

Cel mai mic preţ adjudecat pentru un taur a fost de aproximativ 5.000 de lire sterline.

Oamenii de știință au reușit să modifice genetic vacile din rasa ”Albastră de Belgia”, astfel încât taurii să ajungă la greutatea de o tonă.
Și toate astea doar pentru a se obține o cantitate cât mai mare de masă musculară, care să ajungă apoi în galantarele magazinelor pentru hrana oamenilor.
Deși par monștrii, taurii nu sunt dopați cu steroizi ci doar li se modifică genele astfel încât masa musculară să crească foarte mult.
Procesul de selecție al taurilor reproducători este unul foarte îndelungat, iar materialul seminal este supus unor teste de laborator.
Dacă trece testul de calitate, sperma taurilor reproducători este inseminată vacilor de reproducție care dau naștere la vițeii de carne ce în doi ani ajung la greutatea de o tonă.

taurul-modificat-genetic-cantareste-o-tona-arata-ca-un-pitbull-care-a-fost-indopat-cu-steroizi-209022 taur3

taurul-modificat-genetic-cantareste-o-tona-arata-ca-un-pitbull-care-a-fost-indopat-cu-steroizi-209019

Alte Articole :

Comments